Vybrané špecifické javy v talianskej terminológii podnikových financií - Smoleňová, Elena, 1974-
Bilaterálne hospodárske vzťahy. Zriedkavá znalosť angličtiny zo strany talianskych obchodníkov. Zložitosť taliančiny vzhľadom na obsahovú rôznorodosť. Obohacovanie odbornej lexiky v taliančine. Združené pomenovania v odbornej terminológii.