K niektorým otázkam vyučovania francúzskeho odborného jazyka ako 3. CJ na FMV EU - Jónová, Rút
Odborný jazyk a jeho pestrosť. Vyjadrovanie v cudzom jazyku. Charakteristika termínu. Odborný a všeobecný cudzí jazyk. Vyučovanie odborného jazyka na školách. Študenti odborného francúzskeho jazyka.