L´interculturel dans l´enseignement des langues - Povchanič, Štefan
Nepostačujúca jazyková kompetentnosť pri jednaní predstaviteľov rôznych kultúr. Potreba elementárnej znalosti kultúry nášho partnera. Prejavy kultúrnej odlišnosti na úrovni neverbálnej komunikácie a na úrovni jazykového kódu. Interkultúrna senzibilita a kompetentnosť.