Prognóza vývoja podnikateľských subjektov na základe analýzy účtovnej závierky - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Analýza účtovnej závierky ako súčasť analýzy finančnej situácie a nástroj predikcie vývoja spoločností. Predikcia vývoja je možná rôznymi spôsobmi. V súčasnosti rastie význam finančného plánovania. Tento proces však nie je jednoduchý, musí sa uskutočniť v spojitosti so zmenami interných a externých podmienok spoločnosti.