Je ekonomický rast predpokladom šťastného života krajín? - Bláhová, Mária
Boj o prežitie. Problém s nedostatkom potravín. Ekonomický rast a vyššia životná úroveň. Vyššia životná úroveň a šťastný a spokojný život. Hlavné faktory šťastia. Šťastné národy. Desatoro šťastia od Erica Weinera.