Tax co-ordination when the rest of the world does not cooperate - Kubicová, Jana, 1961-
Medzinárodne prijatá miera výmeny informácií. Iniciatíva OECD a EÚ. Nekooperatívna pozícia USA - príčiny. Ekonomické príčiny nekooperatívnej pozície USA.