Global Compact Initiative - the tool for responsible conduct of enterprises - Dubcová, Gabriela, 1968-
Global Compact Initiative - história. Benefity (priame a nepriame) z účasti podnikov v Global Compact. Desať princípov Global Compact (ľudské práva, pracovné normy, životné prostredie, boj proti korupcii). Princípy implementácie Global Compact. Organizácie a podniky na Slovensku zúčastnené v Global Compact Initiative.