Zefektívnenie vnímania anglického ekonomického textu na prednáškach na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Zsapková, Eleonóra
Informácia o prieskume ako najefektívnejšie pripraviť študentov na porozumenie prednáškam v anglickom jazyku. Prieskum sa uskutočnil na Katedre anglického jazyka Ústavu jazykov EU.