Príčiny vzniku metódy Activity Based Costing (metóda ABC) - Tóth, Miroslav, 1961-
Vysvetlenie pojmu Activity Based Costing. Metóda ABC - určená na presnejšie rozvrhovanie nepriamych nákladov. Podnety pre vznik tejto novej metódy. Hlavná myšlienka metódy ABC.