[Inovačný proces a reinžiniering v Slovenskej republike] - Thomasová, Elena
Recenzia na monografiu zameranú na inovácie a reinžiniering podnikových procesov. Kniha je členená do 6 kapitol, ktoré na seba logicky nadväzujú.