Štandardy IAASB - koncept medzinárodnej harmonizácie audítorských služieb - Kareš, Ladislav
Štandardy IAASB, ktoré zahŕňajú medzinárodné audítorské štandardy (ISA), medzinárodné štandardy na uisťovacie služby (ISAE), medzinárodné štandardy na zákazky na preverenie (ISRE) a medzinárodné štandardy na kontrolu kvality (ISQC). Tieto štandardy zahŕňajú základné princípy a nevyhnutné postupy spolu s príslušnými usmerneniami.