Mobbing, bossing a bullying na pracovisku a ich vplyv na výkonnosť firmy - Jamnický, Peter
Mobbing, bossing, bullying - pojmy, definície. Ich príčiny v pracovných vzťahoch. Spôsoby predchádzania mobbingu a bossingu na pracovisku.