Komunikácia ceny a jej vplyv na vnímanú hodnotu tovarov a služieb spotrebiteľom - Kintler, Jakub, 1979-
Hodnotovo orientovaná cenová stratégia. Faktory ovplyvňujúce rozhodovanie o cenovej politike firmy. Tradičné a moderné prístupy v oceňovaní produktov a služieb. Hlavným moderným a rýchlo sa rozvíjajúcim trendom v cenotvorbe je práve hodnotovo orientovaná tvorba cien. Metódy na zisťovanie hodnoty tovaru alebo služby vnímanej spotrebiteľom. Hodnotové vnímanie spotrebiteľa. Správna komunikácia ceny spotrebiteľovi.