Inštitucionálne aspekty nového zákona o audítoroch - úlohy a význam úradu pre dohľad nad výkonom auditu v kontexte aplikácie modernizovanej 8. smernice EÚ - Kareš, Ladislav
Účinnosť zákona o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu od 1.1.2008. Zriadenie Úradu pre dohľad nad výkonom auditu. Poslanie tohto Úradu.