Vývoj cien nehnuteľností na Slovensku - König, Daniel
Rozvoj realitného trhu na Slovensku si vynútil celospoločenskú požiadavku mapovania cien nehnuteľnosti. Ceny nehnuteľností v celej našej krajine v dlhodobom horizonte rastú. Faktory ovplyvňujúce ceny nehnuteľností.