Motívy a podmienky cenovej diskriminácie v konkurenčnom prostredí - Kufelová, Iveta, 1970-
Cenová diskriminácia, rozlišovanie cien - definícia. Cenová diskriminácia prvého, druhého a tretieho stupňa. Ziskový motív cenovej diskriminácie. Tri podmienky pre úspešné fungovanie cenovej diskriminácie. Dôsledkom cenovej diskriminácie sú následné zásahy štátu formou cenovej regulácie.