Základné požiadavky kladené na interných kontrolórov a interných audítorov v intenciách etických kódexov - Vépyová, Mária
Poslanie vnútorného kontrolného systému a interného auditu podniku. Základné požiadavky výkonu internej kontroly. Etický kódex finančného kontrolóra.