Evidenčné zobrazenie duševného vlastníctva podniku - Matušovič, Martin
Pozícia duševného vlastníctva v štruktúre nehmotného majetku, ale aj iných jeho zdrojov z pohľadu jeho zobrazenia v evidencii podniku. Duševné vlastníctvo ako zložka podnikania. Duševné vlastníctvo ako zložka podnikovej evidencie. Podniky nevenujú duševnému vlastníctvu, jeho evidencii, následne aj správe a ochrane dostatočnú pozornosť.