Meranie výkonnosti outsourcingu - Milecová, Miroslava
Autorka sa pokúsila analyzovať hlavné prvky úspešného hodnotenia outsourcingového projektu a načrtnúť základnú schému, ktorou by sa mohol manažér orientovať pri hodnotení a meraní výkonnosti outsourcingového projektu. Baseline - základňa, na ktorej stojí outsourcingový vzťah. Ukazovatele sú vyjadrením miery výkonnosti a sú používané spoločnosťami na riadenie ich outsourcingového vzťahu. Hlavné prínosy sledovania ukazovateľov v riadení outsourcingového vzťahu. Problémy spojené s používaním ukazovateľov pri hodnotení outsourcingového vzťahu.