Potenciál a hlavné problémy verejno-súkromného partnerstva v spolupráci s územnou samosprávou - Beličková, Kornélia, 1966-
Definícia verejno-súkromného partnerstva. Potenciálne riziká verejno-súkromného partnerstva (PPP). Výhody využitia inštitútu verejno-súkromného partnerstva. Verejno-súkromné partnerstvo a územná samospráva na Slovensku.