Certifikácia v podnikovom vzdelávaní - Mončeková, Katarína
Certifikácia je nástroj, ktorý zvyšuje kvalitatívne charakteristiky vzdelávania. Výhody certifikácie. Návratnosť nákladov na certifikáciu, analýza návratnosti certifikačných nákladov, kalkulácia nákladov na certifikáciu. Vybrané druhy certifikátov.