Neistota turbulentnej doby a možnosti zlyhania strategického plánovania - Nagyová, Veronika
Ak chcú byť podniky úspešné na trhu plnom turbulencie, globalizácie a internacionalizácie, musia vedieť reagovať na zmeny vnútorné ale i vonkajšie. Turbulencia prostredia. Podstata strategického riadenia podnikov. Neistota doby a možnosti zlyhania strategického plánovania. Predpokladom úspešného strategického plánovania je aj prognózovanie.