Budovanie konkurenčnej výhody - Pötheová, Petra
Základné možnosti budovania konkurenčnej výhody a schopnosti, spôsobilosti, ktoré ju vyvolávajú. Konkurenčnú výhodu môže podnik dosiahnuť nielen inováciami, ale aj rozvojom ľudského kapitálu a tiež novými dimenziami konkurencieschopnosti (identita, integrita, mobilita, suverenita podniku).