Vplyv novej inštitucionalizácie vedy a výskumu na vzdelávanie v procese vytvárania poznatkovej ekonomiky - Rosenberg, Miloslav
Proces vytvárania poznatkovej ekonomiky. Politika inovácie, zvyšovanie konkurencieschopnosti národnej ekonomiky. Úloha vzdelávacieho procesu. Prepojenie podnikateľských subjektov s medzinárodným výskumom, zameraným na inovácie.