Realitný trh vo svete a na Slovensku - Chovancová, Božena
Špecifiká trhu nehnuteľností. Dôvody pre investovanie. Kríza realitného trhu v USA. Realitný trh v rámci Európskej únie a na Slovensku. Výstavba bytov.