Význam intuície v racionálnom rozhodovacom procese - Remeňová, Katarína, 1982-
O intuícií sa hovorí už dlhé roky, nevenuje sa jej však takmer žiadna pozornosť v takom dôležitom riadiacom procese ako je rozhodovanie. Intuitívne vers. racionálne rozhodovanie. Proces intuitívneho rozhodovania. Hlavné aspekty intuitívneho rozhodovania. Úspešní rozhodovatelia využívajú intuíciu na zdokonalenie svojich rozhodnutí, zatiaľ čo menej efektívni rozhodovateľ má tendenciu spoliehať sa intenzívne na tradičné prístupy v rozhodovaní.