Perspektíva rozvoja organizácií v budúcnosti - Chorváthová, Daniela
Charakteristika facility managementu a jeho prínosu zo zavedenia do organizácií, ktorý prináša organizáciám veľké ekonomické efekty, čím prispieva k ich ďalšiemu rozvoju budúcnosti. Cieľom facility managementu je poskytnúť takú podporu, ktorá zvýši výkonnosť organizácie.