Nové výzvy makroekonomického prostredia pre podnikovú sféru - Hrušovská, Dana, 1964-
Prieskum platov uskutočnený spoločnosťou Pricewaterhouse Coopers na vzorke 210 spoločností, z ktorých 25 % tvorili skovenské firmy a ostatné disponovali zahraničným kapitálom. Výsledky tohto prieskumu, ktorý sledoval odmeňovanie na 449 pozíciách. Medzi sledovanými spoločnosťami boli zastúpené informačné technológie, farmácia, obchod, distribúcia, bankovníctvo, poisťovníctvo, automobilový priemysel.Výrazné regionálne rozdiely v odmeňovaní. Stav reklamného trhu na Slovensku do roku 2006.