Techniky plánovania - Tóthová, Alena, 1968-
Plánovanie je dôležitou súčastou manažmentu riadenia podniku. Podceňovanie tejto úlohy je základom pre problémy podniku v budúcnosti. Manažéri hľadajú nové plánovacie techniky, ktoré by im umožnili, aby boli flexibilný a vedeli sa prispôsobiť turbulentným zmenám trhovej ekonomiky. Pojmy "target costing", "better budgeting" a beyond budgeting". Plánované náklady viazané na rozhiodnutie. Rozpočtovanie podľa čiastkových činností.