Basic principles of evaluation methodology of work in process inventory for management accounting purposes - Dubcová, Gabriela, 1968-
Základná klasifikácia metodológie hodnotenia. Výrobná správa pre manažérske účtovnícke účely. Základné princípy správy. Obsah správy podľa rozdielnych metód. Výsledky. FIFO metódy.