Využitie rastového účtovníctva pri analýze zdrojov ekonomického rastu v slovenskej republike v rokoch 1995-2006 - Lábaj, Martin, 1982-
Rastové účtovníctvo založené na štandardnej neoklasickej produkčnej funkcii. Rozloženie tempa ekonomického rastu na príspevky kapitálu, zamestnanosti a celkovej produktivity faktorov. Analýza zdrojov ekonomického rastu a slovenskej ekonomiky v SR v rokoch 1995-2005. Zohľadnenie špecifík slovenskej ekonomiky pri komparatívnych analýzach.