Využitie metódy logického rámca v MBO - Grančičová, Katarína, 1967-
Logický rámec - prezentácia výsledkov analýzy spôsobom, ktorý umožňuje systematickým a logickým spôsobom stanoviť ciele projektu, resp. podniku. Etapy prípravy logického rámca. Analýza zainteresovaných strán. Analýza problému. Analýza cieľov. Analýza stratégií. Matica logického rámca. Logický rámec pre základný cieľ - zníženie výrobných nákladov.