Význam a možnosti sledovania nefinančných ukazovateľov výkonnosti v malých podnikoch - Grančičová, Katarína, 1967-
Trh a konkurencia ako predmet záujmu bánk pri stanovení ratingu podniku. Metodika hodnotenia skupiny produktov z hľadiska dodávateľov a z hľadiska zákazníkov. Hodnotenie skupiny produktov v porovnaní s konkurenciou. Sledovanie a hodnotenie podnikových schopností.