Využitie moderných vnútropodnikových komunikačných nástrojov v multinacionálnych IT podnikoch - Vérffy, Michal
Prezentácia výsledkov analýzy, ktorej cieľom bolo zistiť a charakterizovať komunikačné nástroje vnútropodnikovej komunikácie v "moderných multinacionálnych IT podnikoch", ktoré vo veľkej miere používajú informačné technológie pri vnútropodnikovej komunikácii a vyšpecifikovať najčastejšie používané vnútropodnikové komunikačné nástroje v týchto podnikoch. Virtuálna vnútropodniková komunikácia.