Globálna ekonomika ako zdroj pokroku a inovácií - Tamene, Getnet
Obsah, východiská a pohľady na globálnu ekonomiku súčasnosti. Pohľady vybraných subjektov a sfér pôsobenia v globálnej ekonomike. Pokrok a inovácie. Tvorba invenčného a inovatívneho prostredia.