Nové prístupy v manažmente zákazníkov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Nový prístup v riadení vzťahov so zákazníkmi na báze určovania hodnoty zákazníka pre podnik. Ziskovosť zákazníkov. Podstata budúceho ziskového potenciálu zákazníkov. Vplyv retencie a akvizície na ziskovosť. Životný cyklus zákazníka.