Ochrana hospodárskej súťaže - Zwiebová, Darina
Teoretické vymedzenie pojmu ochrana hospodárskej súťaže. Formy nedovoleného obmedzovania súťaže. Dohoda obmedzujúca súťaž. Zneužívanie dominantného postavenia. Koncentrácia - ekonomické spájanie podnikateľov.