Vplyv integračného procesu na spotrebu domácností SR - Dičér, Marián
Štruktúra spotreby domácností SR a jej zmeny. Spotrebné a ostatné výdavky ako súčasť položiek spotrebného koša. Štruktúra peňažných výdavkov domácností SR v rokoch 1995-2006. Vplyv integračného procesu na formovanie spotreby domácností SR.