Zákazník je alfou i omegou - Dzurová, Mária
Konkurenčná výhoda je dôležitá pri súperení o klientov. Realizácia správnej stratégie je základom úspechu firmy. Cieľ musí byť náročný ale splniteľný. Prax v marketingu stále pokrivkáva za teóriou. Špecializácia prináša konkurenčnú výhodu.