Možnosti využitia PPP pri realizácii regionálnej politiky územnej samosprávy - Kozovský, Dušan
Verejno-súkromné partnerstvá (PPP) - pojem a ich význam. Informácie z riešenia grantového projektu VEGA č. 1/4644/07 na NHF EU v Bratislave. Aj keď projekty PPP dokážu zabezpečiť efektívnosť pre verejný a súkromný sektor, úspešnosť ich uplatnenia na Slovensku ukáže budúcnosť. Je potrebné analyzovať aj kvalitu zodpovedajúcej legislatívy v oblasti PPP na Slovensku.