Inštitucionálny rámec slovenskej hospodárskej diplomacie a perspektívy jeho rozvoja - Csabay, Marek
Aktuálne otázky inštitucionálnej organizácie slovenskej hospodárskej diplomacie. V kontexte Proexportnej politiky SR na roky 2007-2013 je zdôraznená potreba využívania synergií vznikajúcich z pôobenia inštitúcií participujúcich na plnení funkcií a úloh hospodárskej diplomacie.