Miesto Maďarskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu v maďarskej hospodárskej diplomacii - Dudáš, Tomáš, 1976-
Základný obraz o fungovaní Maďarskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu. Jej začlenenie do maďarského systému hospodárskej diplomacie. Služby, ktoré táto agentúra poskytuje.