Kam kráča Čína? - Greguš, Peter
Dôvody izolácie Činy od ostatného sveta v minulosti. Duchovná a obchodná izolácia. Vojnové konflikty s Anglickom a Japonskom. Nástup komunizmu. Obdobie fanatizmu. Hospodárska expanzia.