Racionalizácia administratívnoprávnej regulácie ako nástroj zlepšovania podnikateľského prostredia a zvyšovania ekonomickej efektívnosti - Gogová, Mária
Teoretické súvislosti efektívnosti a racionalizácie administratívnoprávnej regulácie. Aktuálny európsky kontext lepšej právnej úpravy a znižovania administratívnej záťaže.