Škaredá streda 21. august 1968 - Greguš, Peter
Historický pohľad na udalosti pred 21. augustom 1968, kedy vstúplili na územie Československa vojská Varšavskej zmluvy. Priebeh udalostí po vstupe vojsk Varšavskej zmluvy.