How to investigate knowledge networks in space? Social network analysis concept - Rehák, Štefan, 1974-
Teória v oblasti vedomostných sietí a metodológia analýzy sociálnej siete. Všeobecný vývoj ekonomickej vedy na Slovensku. Sieťová analýza ekonomickej vedy na Slovensku.