Ochranná známka - význam a spôsoby jej ohodnocovania - Križan, Martin
Význam ochrannej známky. Odlíšenie výrobku od výrobkov konkurencie, imidž a reputácia výrobkov firmy v očiach spotrebiteľov. Hodnota ochrannej známky. Metódy ohodnocovania - nákladová, porovnávacia, výnosová, bodové ohodnotenie OZ.