Nové trendy v regionálnom rozvoji. Úvod k novým trendom v regionálnom rozvoji - Rehák, Štefan, 1974-
Regionálna konkurencieschopnosť ako agregovaná podniková konkurencieschopnosť. Regionálna konkurencieschopnosť ako odvodená makroekonomická konkurencieschopnosť. Dôvody pre zvyšovanie konkurencieschopnosti. Meranie regionálnej konkurencieschopnosti a jej faktory. Prínosy tradičných ekonomických teórií k regionálnej konkurencieschopnosti.