Vedecká diplomacia v kontexte Európskej únie - Ščepán, Michal
Vedecká diplomacia ako nástroj tzv. "soft power". Druhy spolupráce v rámci programov vedeckej diplomacie. Vedecká diplomacia v praxi. Vedecká diplomacia va EÚ.