Význam spotrebiteľskej politiky pre rozvoj vzťahového marketingu - bezpečnosť produktov na trhu - Korčoková, Marína, 1970-
Zásady spotrebiteľskej politiky. Základné zásady - ochrana zdravia spotrebiteľov a bezpečnosť produktov. Problematika bezpečnosti produktov. Bezpečnosť potravín. Bezpečnosť liečiv a zdravotníckych pomôcok. Bezpečnosť hračiek.